fredag den 14. januar 2011

...Frække dåser og flyvende skind...

Har idag haft lidt tid til noget sjov og spas med dåser, skind, murertråd og fint papir.


          


Det blev til tre nye opbevaringsdåser. Én med svaler i skind, én med en sølvørn og én i skind. Holder meget af at bruge gamle brugte ting. Både så det ikke går til spilde - vi skal jo passe på miljøet :-) men også fordi det giver lidt udfordring. Ørnen bruger jeg også til smykker her, og svalerne har jeg også netop brugt til halskæder. Derudover er der en flamingo der har fundet vej til mine smykkeskabeloner. Har før brugt flamingoen som applikation på et tørklæde - det forsvandt desværre på mystisk vis - og tror jeg vil til at bruge den igen.Hvad synes I? Er flamingoen egnet til smykker eller er den for fjollet?

God weekend :-)

3 kommentarer:

Alice Schmidt sagde ...

Flamingoen er dejlig finurlig

Maria - Dressed by Maniacs sagde ...

Nøj, hvor er de blevet fine!
Stina og jeg har også talt om at lave popart-dåser til vaser til ferniseringen. Men nu får jeg da bare helt lyst til at lave sådan nogle her til mig selv i stedet for ;)

Knus Maria

Louise - Blohms Denmark sagde ...

Tak Alice :-)

Maria, det er bare om at spise en masse kidneybønner, kickærter, hakkede tomater mm. og komme igang ;-) Den lille dåse er fra kokosmælk. Tror også de kunne være fine med popartmotiver. Går det fremad med projektet?