søndag den 2. januar 2011

smykker og accessories i skind

Skind har i mange år været et af mine favoritmaterialer når jeg laver smykker og accessories. Skind kan både udformes så det giver et råt og elegant udtryk, afhængig af form og materialesammensætning. Herunder et par eksempler på nogle af de forløbne års kreationer.


Øreringe lavet til en af mine søstre i julegave. En kombination af skind, nitter og plader i guldlook.
Ørnehalskæde lavet til en kær veninde. Sort og cremefarvet skind med rhinsteneøjne. Kan vendes alt efter hvilke farve der passer til ens outfit.Hårpynt lavet til samme veninde (Tjek hende ud ved at trykke på veninde. Hun er super sej og dygtig kunstner). Blomsterbladene er i to lag møbelskind med ståltråd indeni. Det gør, at man kan forme bladene efter behag. Altså gøre blomsten flad eller mere fyldig. Armbånd lavet til en anden kær veninde, da hun skulle rejse til New Zealand i 7 måneder sidste år. Armbåndet er i tyndt skind pyntet med kanter i hedeboblonder (godt nok lidt primitive hedeboblonder :-)6 kommentarer:

Line sagde ...

Hvor er jeg vild med den ørne halskæde. Melder mig straks som fastlæser og glæder mig til at følge med i hvad du bringer på din blog :-)

Louise - Blohms Denmark sagde ...

Hej Line

Velkommen til og tak for din kommentar :-) Det er også en fin blog du har og jeg skal da også være fast læser af den.

Ditte sagde ...

Hej

Rigtig fede læder-ting. Så lige at du havde spurgt Line inde på Enjoy being duen om hvordan man får menuen hvor man kan få forskellige sider. Du skal bare gå ind på din design-side og tilføje den gadget, som hedder Sider. Så bliver du dirigeret igennem resten.

Kærlige hilsner fra Ditte, Smykkestykke

Louise - Blohms Denmark sagde ...

Hej Ditte.

Tusind tak for tippet :-) Det var ikke så svært som jeg havde forestillet mig. Sødt af dig lige at skrive :-) Hvor er det også en fin blog du har dig.

Mange hilsner fra Louise

Maria - Dressed by Maniacs sagde ...

Hej søde
Jeg er vild med de der øreringe. Kan vi bytte uglerne for sådan et par? Det ville være i den rette kreative ånd, tænkte jeg :)
Ses på lørdag til mere krea-roderi - tak fordi du gider :)

Knus Maria

Louise - Blohms Denmark sagde ...

Hej Svesken

Det kan vi godt finde ud af :-) Glæder mig til at se dig imorgen. Er glad for at kunne give en hånd med.

Kram