lørdag den 8. januar 2011

Liv i gamle klude

Jeg har gennem mange år samlet lidt på tørklæder.... Eller.... lidt meget :-) Ihvertfald endte jeg med at have utroligt mange fine tørklæder liggende, men jeg fik ikke rigtig brugt dem. Så, for et par år siden, gik krea-hjernen igang, for de skulle da ikke bare ligge der! Jeg fik den idé, at lave de gamle tørklæder om til nye tørklæder. Og så tilsætte lidt sjov og spas i form af pailletter, bånd og frynser :-)Det her er et par af de færdige resultater. Synes det er en meget sjov måde at puste liv i gamle klude på. Kan se, at det er der også andre der synes. Mange butikker har lignende tørklæder til salg, lavet af gamle indiske tørklæder og lign. Men det er altså ikke så svært at lave selv. Og hvis man ikke lige har et dusin gamle tørklæder liggende, kan man gå på rov i genbrugsbutikkerne. I Roskilde kan man købe et fint gammelt tørklæde for 5-20 kr/stk. Og så kan man hurtigt få nok til at lave sig et fint og personligt tørklæde.Sådan her ser det ud inden det klippes ud til tørklæder. Har stadig en del liggende, faktisk fordi jeg har lovet en sød veninde at sy et til hende. En del af patchworken er nemlig fra hendes gamle tørklæder. Der kom bare en masse i vejen, så det aldrig blev gjort færdigt. Men tror da, at det skal være næste uges projekt.


4 kommentarer:

Lis Rylander Karlsson sagde ...

Absolut fantastisk blog du er igang med at lave dig her. Jeg har straks lagt mg som fast læser, for det her vil jeg under ingen omstændigheder gå glip af.

Ha en dejlig weekend. Jeg håber du får et enkelt solstrejf eller to.

KH

Lis

Louise - Blohms Denmark sagde ...

Hej Lis.

Tusind tak for din alt for søde kommentar :-) Det varmer. Jeg har også tjekket din blog og oprettet mig som fast læser, for du har da uden tvivl fast i den lange ende. Super lækre ting du laver :-)

KH Louise

Alice Schmidt sagde ...

Dem kan jeg godt lide. Og tak for din kommentar hos mig :-) Din blog virker også rigtig spændende.

Louise - Blohms Denmark sagde ...

Hej Alice.

Velkommen til og mange tak :-)