fredag den 21. januar 2011

Ny kollektion

Jeg skal have designet mig en ny kollektion - en sommerkollektion. Bare en lille en på 5-10 styles. Kollektionen skal hovedsageligt bestå af overdele og kjoler, som kan skifte udtryk afhængig af hvilke tekstiler der bliver anvendt til opsyningen. Personligt er jeg mest til ukompliceret tøj. Tøj der kan dresses op og ned til forskellige lejligheder. Det skal være rart at have på, ikke noget der strammer eller skal rettes til hele tiden. Og så skal det selvfølgelig være i en kvalitet der ikke bliver skævt, grimt og forvasket at se på efter et par ture i vaskemaskinen.

For halvanden år siden designede jeg denne kollektion i forbindelse med et skoleprojekt.

Tryk på billedet for et større billede :-)

Tænker at der er et par af modellerne der kan bruges, men hvad tænker I og hvad kan I godt lide? Hvad er vigtigt og hvad kigger I efter når I køber tøj?

4 kommentarer:

Onkel Anne sagde ...

Hejsa
Jeg synes nummer fire og fem er super fine og samtidig afslappede :)

Maria - Dressed by Maniacs sagde ...

Hej snut.
Jeg har sendt en blog award videre til dig :)

Lis Rylander Karlsson sagde ...

Jeg har præcis de samme kriterier som dig, når jeg skal finde nye klæder. Der er ikke noget så skuffende som at hive noget ud af vaskemaskinen efter første vask og så er det vind og skævt i alle de gale retninger, æv.

Louise, jeg leder efter din mail, men kan ikke finde den. Kan du mon sende mig en mail på karlssonskludeskab@gmail.com, så jeg kan sende dig en længere besked?

Ha en dejlig weekend!

KH
Lis

Louise - Blohms Denmark sagde ...

Hej Anne.

Tak. Så må de med i den nye kollektion - måske i en lidt redesignet udgave :-)

Hej Mariah.

Tusind tak og tillykke med dine to :-)

Hej Lis

Ja, synes også det er vigtigt at tøjet holder sin form. Ellers ryger det bare tilbage i skabet indtil man tager sig sammen til at sende det til genbrugen.

Jeg har sendt dig en mail med min mail i. Er spændt på at høre hvad du mon sender i en længere besked :-)

Hav en dejlig uge alle tre.

Kh Louise